Vandtæt taske til din kajak

5237874310_6b2d1ce54c_b

Sponsoreret indhold

Velcro – Mange vandtætte tasker og poser har en velcro-lukning for, at give et ekstra lag vandbeskyttelse. Velcro er et godt materiale til denne funktion, da den er stærk, sikker og funktionel i både våde og tørre forhold.

DSC_0108

Karakteristik af gode vandtætte tasker

Ikke alle vandtætte tasker er designet til, at kunne de samme ting, så der er en rimelig mængde variation blandt de forskellige produkter på markedet.

Imidlertid skal de fleste kvalitetstasker have følgende egenskaber:

Selvfølgelig skal alle gode tørposer beskytte deres indhold fra vand. Hvis en tørpose ikke er vandtæt, er det ikke rigtig en tørpose, vel?

De fleste kvalitets tørposer opfylder dette krav i spader, men er i dårlig kvalitet, billige modeller mislykkes ofte i denne henseende. Nogle af disse modeller fejler fordi de er lavet af substandard materialer, mens andre tillader vand at sive ind gennem sømene. Hold dig til etablerede mærker og undgå budgetpostede tasker, og du vil undgå de fleste af disse slags problemer.

Sitontop.dk sælger blandt andet vandtætte tasker høj kvalitet

Gode ​​vandtætte tasker og poser er lavet af tykke, holdbare materialer. Det er ligegyldigt, hvor vandtæt din tørpose er, hvis den ryger på den første sten, der skraber imod den. Fordi de tjener et højt indsats formål med sikkerhedsmæssige konsekvenser, tørposer skal være holdbare nok til at modstå et hårdt liv på sporet og i din kajak.

Sea_kayak_hawaii

Se efter tasker lavet af tykke materialer og svejsede sømme. Ideelt set bør tørposer være farvestrålende. Hvis du ryger i vandet, skal du straks begynde, at samle dine ejendele og få dem tilbage i båden. Selvom dette er en simpel opgave i princippet, er det ofte ret udfordrende i praksis. Du har vand i dine øjne, næse og mund; dit tøj vil være tynget af vand, køle dig og veje dig ned; og du vil forsøge at undgå sten og andre forhindringer, mens du gør det.

Stærke farver er ofte meget nemmere, at se under disse omstændigheder, hvilket gør det lettere for dig, at få dine ejendele tilbage i båden. Gode ​​vandtætte poser og tasker giver dig mulighed for, at se indholdet på et øjeblik. Mens de fleste tørposer er uigennemsigtige (og de bedste er farvestrålende, som nævnt ovenfor), har mange et klart eller gennemsigtigt “vindue”, der giver dig mulighed for, at se posens indhold uden at skulle åbne den op. Dette er ikke kun praktisk, det kan hjælpe dig med at finde de nødvendige genstande hurtigt, hvis behovet skulle opstå.

sleepingbag2_1

Gode ​​tørposer er udstyret med robuste komponenter. Eventuelle lynlåse, D-ringe eller clips på din taske skal være velbyggede og dimensioneret og passende. Billige vandtætte tasker bruger ofte D-ringe af ringe kvalitet, lynlåse og andre typer af komponenter i et forsøg på at holde prisen lav, men i sidste ende vil du fortryde at vælge billige vandtætte tasker og poser. Hvis din taskes D-ring fejler, kan du ende med at jagte din tørpose ned af floden. De bedste tørposer har skulderstropper eller lanyards. Mens dine tørsække vil tilbringe det meste af deres tid på din kajak, skal du i sidste ende slæbe dem til campingpladsen eller dit køretøj. Dette vil være meget lettere at opnå, hvis poserne har bærebånd. Store poser skal have skulderstropper, mens mindre poser (som dem, der er designet til at indeholde din mobiltelefon, tegnebog og bilnøgler), skal have en nakkesløjl med lanyard-stil.

Det giver god mening med en vandtæt taske

Gode vandtætte poser og tasker er deres vægt værd i guld (deres fyldte vægt, det vil sige – de vejer ikke meget, når de er tomme). De gør ikke bare udendørs eventyr sjovere og mere bekvemme, de hjælper også med at holde dig tryg; vådt tøj og sengetøj kan gøre dig elendig i bedste fald og hypotermisk i værste fald. Bare vær sikker på at overveje egenskaberne ved gode poser, som beskrevet ovenfor, og vælg et sæt poser og tasker, der giver mening for dine specifikke planer og behov. Du vil være glad for at du gjorde det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *