Sådan organiserer du din medicin i pilleæsker

At huske at tage din receptpligtige medicin kan være en udfordring, især når du tager mere end en pille. Du tager muligvis også piller flere gange om dagen, på nogle forskellige tidspunkter af dagen og flere gange i ugen selvfølgelig. Nogle piller skal tages med mad, nogle uden. Det er vigtigt at tage dine medicin på den rigtige måde, så de kan metaboliseres og optages i din krop så de kan gøre deres arbejde.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der tages en hel del medicin. F.eks tager mere end 68 procent af alle amerikanere receptpligtig medicin mindst 1 gang pr. år. Mens så mange som 21 procent tog receptpligtig medicin 5 gange pr. år. Det er ikke underligt, at det er blevet stor forretning for virksomheder at markedsføre produkter til, at hjælpe dig med at organisere medicin i pilleæsker og minde dig om, at tage dine lægemidler. Her er nogle enkle og billige tips til, at hjælpe dig på vej.

Alarmer

Folk har en tendens til, at reagere godt på lydtriggere. Du kan indstille en alarm enten med et traditionelt ur i dit hjem eller på dit kontor. Smartphone alarmer bruges også som påmindelser til at tage dine piller. Tricket er selvfølgelig, at være tæt på din alarm, når den starter. Hvis du rejser eller går fra din smartphone, kan du være uheldig.

Pilleæsker

Traditionelle pilleglas kan være vanskelige. Hvis du har nok af dem, kan sortering af dine piller være udfordrende. Det er her hvor pilleæsker kan komme til stor nytte til, at sortere dine medicin. Du kan nemt finde en der opfylder dine behov og præferencer. Mange pilleæsker giver dig mulighed for, at sortere medicin ikke kun hver dagen, men i løbet af ugen. Nogle pilleæsker har endda alarmer indbygget i sig. Indstil en dag hver uge for, at organisere din pilleæske, og du vil være mindre tilbøjelige til, at misse en dosis.

Smartphone apps

Der er mange smartphone apps tilgængelige derude, der kan hjælpe dig. Det er vigtigt, at vælge en app, der ikke kun er let at bruge, men en, der holder dine oplysninger sikre. Ingen app skal nogensinde spørge dig om personlige oplysninger, som dit personnummer eller dine kreditkortoplysninger, og der bør være en ansvarsfraskrivelse, der siger, at dine personlige oplysninger ikke deles med tredjepart.

Medisafe Medication Reminder og Pill Organizer og RxRemindMe er populære gratis apps, som du måske kan overveje. Pillboxie er også en favorit for et lille engangsgebyr.

Old school tricks

Ikke alle har en smartphone, og ikke alle kan lide at bruge højteknologi.

  • Forbind din medicin til ting, du gør hver dag. Nogle mennesker lægger deres medicin ved siden af ​​deres tandbørste. Nogle bruger endda elastikbånd til, at forbinde deres piller til tandbørsten for at sikre, at de ikke glemmer medicinen.
  • Forbind din medicin til måltider. Mange mennesker har tendens til, at spise måltider på samme tid hver dag. Dette kan være den letteste påmindelse om alle.
  • Placer den på dine tallerkener. Nogle mennesker lægger deres piller på et almindeligt, hvor de bruger meget tid. Nogle tipper deres pilleglas på hovedet, efter at de har taget deres dosis den dag. Dette er ikke kun en påmindelse om, at de tog deres medicin den dag, men kunne være en visuel påmindelse til andre mennesker i husstanden til, at minde dig om at tage dine piller.

Forstå at din medicin er ordineret til dig af en grund. Det er i din bedste interesse, at finde en måde at tage dine piller på, når du har brug for det for dit helbred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *