Sådan giver du dit badeværelse en hurtig opdatering

badeværelse

Sponsoreret indhold

1 Forberedelse

Fjern skabslåger, skuffer, falske skuffefronter og eventuelt vedhæftede komponenter. Hvis skabet har fungerende skuffer, skal du fjerne dem fra skabet. Nedtag derefter skuffens fronter, hvor det er muligt.

2 Rengør

Ved brug af vand og en skål med affedtnings sæbe skal du vaske alt fedt og olie, der normalt opbygges på skabet over tid. Skyl derefter to gange med vand og svamp og lad det tørre grundigt.

3 Tape

Brug malertape til at beskytte undersiden af toppen, tilstødende vægge og gulv.

badeværelse

4 Slib

Dernæst slib døre mv ned, og anvend en testprøve af din grunder på et område man ikke lige ser.

Lad det tørre korrekt og test for vedhæftning. På grund af den ekstraordinære vedhæftning af dette produkt er det muligvis ikke nødvendigt med en fuldstændig slibning af de fleste rene, malede overflader.

5 Grunder

Når du har lavet en god binding / vedhæftning, kan du male hele overfladen med grunder. Husk at en overflade, der er ren og tør, vil føre til god vedhæftning og kan påvirke vedhæftningen af ​​det malede. Før grunderen skal en kvalitet træfylder eller kit bruges til at lappe huller eller ufuldkommenheder i overfladen.

Brug en pensel til alle udsatte områder af badeværelset. Brug en rulle til afslutning. Lad det tørre i ca. 2-3 timer.

6 Maling

Børst eller rul det første lag maling på og lad det tørre. Tilføj derefter to ekstra lag for at beskytte overfladerne fra daglig brug. Fjern tapen ved at trække det væk fra væggen i en 45° vinkel.

7 Lad tørre natten over og saml det igen

Lad tørre natten over for at sikre, at malingen er fuldt tørret. Genmonter døre og komponenter, eller skift gamle komponenter til det nye stilfulde udseende.

badeværelse

Har du brug for hjælp til, at få renoveret dit badeværelse, kigget på varmepumpen eller noget helt tredje, så kan jeg anbefale dig, at tage kontakt til AAJ. Du kan finde mere om hvad AAJ kan gøre for dig her.

Vil du have en tilbygning eller bygge helt nyt, så er Lunderskov Nybyg et foretrukket byggefirma i Sønderjylland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *