Nøglebokse, nøgleskabe og nøglesikkerhed

Sponsoreret indhold

Hvis der er en ting, de ikke lærer dig på business school, er det, at hvis du skal køre din egen virksomhed, skal du håndtere mange nøgler.

At holde disse nøgler ude af de forkerte hænder er én ting; holde dem organiseret og gøre livet let for dig og dine medarbejdere er en anden. Med det for øje har vi skabt en hurtig og enkel Nøgleboks Guide med råd om de bedste nøgle pengeskabe, sikkerhedskabinetter og nøglebokse til forskellige forretningstyper.

Sikkerhedsnøgleskabe til bygninger, bil- og køretøjsnøgler.
Biludlejning, Biludstillingslokaler, Fleet Management, Udlejninger osv.

Hvis din virksomhed har et stort antal nøgler, der ofte skifter hænder, vil du vælge et nøgleskab med bredere kroge og en dybere krop. Dette gør det nemmere at gemme større nøgler eller bundter af nøgler, som derefter hurtigt kan nås og distribueres til de rigtige personer.

Den bedste type nøgleskab til opbevaring af køretøjsnøgler

Hvis du styrer en flåde af køretøjer, er den anbefalede mulighed for et kabinet til at opbevare nøgler:

1. Nøgle kabinet med en nøgle-indkastsspalte – på den måde kan ethvert menneske lægge nøgler i uden adgang til resten af ​​nøglerne indeni.

2. Elektronisk tastaturlåsning – sikres så kun visse personer kan få adgang til nøglerne.

Nøgleskab med kombinationslås og nøgle dropbox.
Nøgleskabe til hoteller, kontorer og ejendomsmæglere

Hvorfor bruge et nøgleskab?

Ofte skal et nøgleskab fungere som en nøgleorganisator samt en sikkerhedsløsning.

Hvem bruger nøgleskabe?

Hotelejere, ejendomsmæglere og udlejere er alle eksempler på personer, der kunne få gavn af denne slags nøgleskab. I hovedsagen kan ethvert kontor eller butik, der har mange nøgler også bruge et.

Nøgleskabe bruges stort set overalt; fra showrooms til skoler, hoteller til hospitaler eller pubber til politistationer, sågar af helt almindelige borgere, som har brug for at gemme nøgle og få nem adgang i igen.

Det er ligegyldigt, om du er en lille virksomhed eller et multinationalt selskab med flere arbejdspladser. En bred vifte af nøgleskabe er til rådighed til at gemme alt fra 20 til 2000 nøgler.

Hvilke typer nøgleskabe er tilgængelige?

Nøglebetjent
Kombinationslås betjent
Elektronisk tastaturlåsning
Forskellige farver og nummererede nøgleord
Forskellige størrelse kroge til forskellige størrelser

Hold nøglerne sikre i et kombinationslåsskab

Hvorfor bruge nøglebokse?
Fælles for sommerhuse / lejligheder og andre bygninger

Ikke alle virksomheder skal passe på 200 nøgler og undertiden kun 1 vigtig nøgle kan gøre det. Hvis du har et feriehus eller har en anden ejendom, hvor du har brug for, at beholde en nøgle, skal du ikke bare gemme den under en blomsterkrukke, det er først og fremmest der en tyver vil kigge først – til dette skal du bruge en nøgleboks.

Nøgleskabe er som regel:

Vægmonteret
Kan holde fra 1 til 5 nøgler.

Anbefalinger til valg af en nøgleboks / nøglebeskyttelse

1. En nøgleboks eller nøglebeskyttelse kan holde 1-5 nøgler i stedet for at bruge et stort nøgleskab.

2. Nøgleholdere (nøglebokse) installeres typisk på udvendige ejendomsvægge (udendørs nøglebokse), de giver udlejere mulighed for at lade deres ferieboliger eller lejligheder leje på kort sigt uden at skulle være til stede.

3. Tilpasningen af ​​disse nøglebokse er vigtig – de skal ideelt set monteres professionelt på en robust mur og ude af stedet. Men kan også gøres selv.

4. Hvor det er muligt, kig efter tredjeparts godkendelse af din nøgleboks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *