Hvilken Yogamåtte skal jeg købe? En gennemgang af nogle af de mest populære

manduka yoga måtte

Sponsoreret indhold

Yogamåtter

Du tror måske, at en Yogamåtte bare er en Yogamåtte. Nå, det var hvad jeg ville have tænkt tidligere også, da jeg var ny i yoga. Jeg har ejet, brugt og solgt mange forskellige mærker af Yogamåtter, så min erfaring får du serveret her.

Regel 1:
Ikke alle Yogamåtte er ens.

Regel 2:
Køber du billigt, køber du to gange.

Den samme regel gælder stort set alt. Medmindre du selvfølgelig også køber billigt anden gang. I så fald skal du købe nogle flere gange. Jeg er en af ​​de mennesker, der bare hader at se affald. Jeg har gang på gang set nye studerende pakke en billig Yogamåtte ned, som de har købt hos en sportsforretning lige før deres yogaklasse. Så straks efter det smider de måtten væk i frustration over, hvor glat den er. Vi ender med at donere flere af disse til den lokale velgørenhedsbutik hver måned!

Jeg har endnu ikke stødt på nogen, der nogensinde har købt en yogamåtte i en almindelig sportsbutik, der er til nogen som helst nytte.

yogamåtter manduka

Regel 3:
Køb din Yogamåtte i et Yogastudio eller i en online Yoga butik.

Regel 4:
Brug penge på din yogamåtte

Så her er det, jeg ser hele tiden. En Yogamåtte til 7-800 kroner, og nogle folk synes, ​​at dette er virkelig dyrt. Dette er mennesker, der praktiserer yoga mindst en gang om ugen og vil øve en gang om ugen (mindst) i de kommende år. Så hvis du tager det i betragtning, lyder den pris så stadig dyr?

Her er mange af de Yogamåtter, der er tilgængelige online eller i Yogastudioer. Hvis jeg har udeladt en Yogamåtte, der er en personlig favorit for dig, så kan du dele den i ‘Kommentarer’.

Du kan se et stort udvalg af en masse yogamåtter her.

Manduka

Manduka er en kæmpe i Yogaindustrien og tilbyder en hel del forskellige Yogamåtter. Her er deres mest populære.

Manduka PRO

Manduka PRO var en industristandard i et stykke tid hos mange yogalærere. De er super tykke til komfort, og derfor var de så populære. For at være helt ærlig så ser du dem sjældent yogastudier. Hvis folk ejer dem, bruger de dem generelt til hjemmetræning, der betyder, at de ikke bærer dem rundt.

Manduka PROLite

Manduka PROlite er en lillesøster til PRO og derfor billigere end PRO. Stadig meget komfortabelt tyk men ikke nær så tung som PRO’en at bære rundt. Materialet er meget nemt at tørre og vaskbart som PRO, men ikke så grimt som mange andre måtter.

Manduka eKo Lite

Manduka eKo Lite er super populær for to-tonet farvevariation og ser super funky ud. De har en god polstring og på grund af den miljøvenlige gummi i måtten har de en lugt, som nogle mennesker bare ikke er vilde med. Ligesom alle de gummiagtige økomåtter er de porøse, hvilket betyder at du ikke kan rense dem lige så nemt som andre, de absorberer fugt og er sværere at tørre.

Jade Harmony Måtte

Jade er et andet stort Yogamåtte-mærke, som du helt sikkert kommer i kontakt med. På et tidspunkt var det meget, enten Jade eller Manduka, hvis man så på, hvad en yogalærer ejede. Ting har ændret sig super hurtigt, da yogaindustrien er vokset i de senere år. Jade er en anden miljøvenlig gummibaseret måtte. Jeg tror,  de koster omkring 5-600 kr i øjeblikket. Jeg må sige, at de er lavet super godt, de har et godt greb og en polstring som er rigtig flot. Ligesom nogen af ​​de gummibaserede Yogamåtter varer de ikke så længe som Manduka PRO / PRO Lite, men det er virkelig personlige valg. Jeg vil helt klart anbefale dem.

Lululemon yogamåtter

Almindelig og enkel. Folk elsker LuLuLemon. De er mere berømte for deres vanvittige dyre yogabukser, der for det meste bliver slidte, mens de ikke dyrker yoga. Deres måtte er virkelig populær for folk der kun laver Hot Yoga og ikke ønsker at have en Yogamåtte med et håndklæde på. Grebet på disse yogamåtter er kun bedre på Liforme i min erfaring.

Liforme

Liforme Yogamåtter er super tykke, men lette at bære. Godt greb. Vaskes meget let, og jeg troede ikke, at jeg ville ønske, at justeringsmærkningerne på måtten var så tydelige. Men jeg elsker denne yogamåtte.

EcoYoga Måtte

Eco yogamåtte må jeg nævne, da jeg bare elsker deres miljøvenlige egenskaber. De er lavet af jute og gummi. Jute er virkelig tykt vævet gennem den, så det giver rigtig godt greb. Jeg kunne ikke finde på at bruge denne til Hot Yoga, da de er meget porøse og ikke tørrer hurtigt ud. Jeg må være ærlig og sige, at jeg altid kommer tilbage til disse yogamåtter, men det er min præference. De har absolut ikke det bedste greb eller dæmpning. Så forhåbentligt vil det hjælpe dig med dit køb.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til Yogamåtter, bedes du sende en kommentar. De måtter der er nævnt, er absolut alle de mest populære efter min mening. Mange tak for at læse denne artikel.

2 thoughts on “Hvilken Yogamåtte skal jeg købe? En gennemgang af nogle af de mest populære”

 1. Hej, jeg har lige et spørgsmål vedr. Manduka Eko lite – jeg har haft den i et halvt år, og den lugter stadig kraftigt af gummi – er det muligt at lufte/vaske det ud af den?

  1. Hej Cat

   Undskyld det sene svar.
   Det har jeg faktisk ikke selv været ude for??
   Jeg ville prøve med noget “rensemiddel”, som er beregnet til yogamåtter.
   Manduka har selv lavet denne: Manduka rensemiddel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *