Gør plads til cyklerne i bybilledet

Over halvdelen af alle danskere ejer en cykel. Det betyder også at de fleste byer er fyldt med cykler over det hele, og derfor har vi brug for masser af muligheder i forhold til cykelparkering. 

Det er ikke særlig sikkert (og nogle gange også ulovligt) at stille sin cykel op af en tilfældig husmur inde i byen. Det eneste rigtige og sikreste sted at placere sin cykel er i et cykelstativ. 

Cykelstativer til bybilledet

Mangler der cykelstativer i din by? Det er utrolig irriterende ikke at have noget sted at stille sin cykel, når man skal ud og handle, besøge sin ven eller på café. 

Derfor bør alle offentlige rum have adgang til rigeligt med cykelstativer, så man altid har et trygt og lovligt sted at efterlade cyklen. 

Beskytter mod tyveri

Et cykelstativ er ikke kun bekvemt i forhold til cykelparkering, det er også det sikreste sted at låse din cykel fast. Selvom din cykel er låst, mens den står op ad væggen, så kan den stadig stjæles. Hvis du har en kædelås, kan du svinge den rundt om din cykel og selve stativet, så du er garanteret, at ingen render med den. 

Mere plads til cykelparkering

Cykelstativer kan godt optage rigtig meget plads i bybilledet. Et godt alternativ er cykelstativer og cykelparkering i to etager.

I takt med at antallet af cykler vokser, har vi også brug for smarte og pladsbesparende løsninger til cykelparkering. Etageparkering er en af de bedste løsninger til at parkere cykler på et begrænset område. 

Cykelparkering i to etager er et moderne og smart system, hvor du kan parkere dobbelt så mange cykler på minimal plads. 

Du har også mulighed for at hænge cyklerne op på væggen med et væghængt cykelstativ. Dette egner sig godt til parkeringskældre, hvor man gerne vil spare på gulvpladsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *