TIP: Fiskesonar – Er du vild med at fiske?

Sponsoreret indhold

Er du vil med at fiske?

Så skal du have en fiske sonar! En fiske sonar fra Deeper kan sørge for, at du fange de største og bedste fisk, gang på gang. Du kan få kortlagt alle dine yndlings fiskesteder.

Deeper har tre forskellige modeller, men hvilken er bedst for dig?

Det lader til at er mange ligheder mellem Smart Fishfinder 3.0, Smart Sonar Pro og Smart Sonar Pro +, men der er nogle vigtige forskelle, der bestemmer, hvad du har brug for. Vores “fiske finder anmeldelser” giver dig dem her:

Deeper Fishfinder Smart Fishfinder 3.0

Denne model er hovedsagelig rettet mod lejlighedsvis lystfiskere, der kaster relativt korte afstande eller ikke fisker på særligt dybe steder. På grund af den langsommere scanningsgrad og scanningsopløsningen, ville det være bedre at målrette større, mellemlang til langsomt bevægende fisk. Bluetooth-forbindelsen mindsker afstanden, som du kan kaste kuglen på, og det bør forventes, at du muligvis ikke kan få det fulde sortiment til tider (forskellige forhold / hvor du fisker vil påvirke dette).

Deeper Fishfinder Smart Sonar Pro

Sonar Pro styrker nøjagtigheden, omfanget og dybden, som du kan fiske på. Til hurtigere, store eller små fiskemål. Dette er for mere erfarne entusiaster eller konkurrencedygtige lystfiskere, men er også for dem, der ønsker at købe de forbedrede muligheder i denne model 3.0. Og det giver dig ikke kun de højere specifikationer, men giver dig mulighed for, at bruge din smartphones eller tablets GPS til, at oprette kort over dine yndlingsfiskesteder. Hvis du er interesseret i at tage dit fiskeri til det næste niveau så er dette en god model at købe.

Deeper Fishfinder Smart Sonar Pro +

Igen er mange af Deeper Fishfinder Pro’s egenskaber ens, men Pro + giver dig lidt mere. Hvis du er professionel fisker eller går på “ekstreme” fisketure, er der ingen tvivl om, at dette er det Deeper produkt, du ønsker. Den indbyggede GPS er et værktøj, som du kan bruge til din fordel for at fange de bedste fisk. Også, hvis du besøger bestemte steder ofte, får du en bedre ide om hele det miljø du befinder dig i.

Se mere om Deeper Fish Finder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *