Blue cups når du spiller beer pong er et must

cool-blue-party-and-beer-pong-cups

Sponsoreret indhold

Når du spiller beer pong, så skal du selvfølgelig have de originale blue cups of red cups. Det er en del af oplevelsen, at have det originale udstyr til beer pong – som man kender det fra de amerikanske ungdoms- og college film.

red og blue cups til beer pong

Hvorfor de originale kopper – udover “oplevelsen”?

Du skal bruge de originale blue cups og red cups, fordi de har de helt præcise størrelser. Højden, bredden og volumen er helt som den skal være. Og så er de ringe du kan se på koppen – dem som viser et niveau – de re til afmåling af det indhold du hælder i. F.eks. om det er spiritus, vin eller øl.

red og blue cups med afmaalinger

Hvor kan du købe blue cups og red cups?

Det er nemt, hurtigt og billigt at få fat i kopperne til beer pong.

Der ryger nogle kopper i kampens hede, så det er godt med et lille lager. Og det samme gælder boldene. Dem træder man nemt på og så er de helt færdige. Så sørg for et lille lager af både bolde og kopper. De koster ikke ret meget og du kan starte med at købe et helt sæt til beer pong, som indeholder bord, røde kopper, blå kopper og bolde. Dertil kan du tilkøbe ekstra blue cups og red cups.

De findes et hav af steder til få penge. Bare lave en Google-søgning. Men søg efter “originale” american red cups.

Sjov info om beer pong kopper

Eller måske er det ikke direkte sjovt, men interessant. Det er altid de røde kopper der snakkes om. Og det er også dem som er mest nævnt og søgt efter, når folk søger efter red cups eller blue cups til beer pong. Vi er åbenbart mere “tiltrukkede” af den røde farve frem for den blå. Kigger man efter billeder på nettet og skal se efter beer pong kopper, så er det som regel de røde som dominere søgeresultaterne.

Men du skal ikke snydes, så her et et billede af blue cups til beer pong 😁

cool-blue-party-and-beer-pong-cups

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *