10 tips til at bade en nyfødt i et stort babybadekar

Sponsoreret indhold

Nye forældre føler sig undertiden bekymrede over, at bade deres lille nye baby. Men frygt ikke: Bare følg disse tips for, at gøre badetid til en leg. Husk altid at holde mindst en hånd på dit barn, mens i bader.

1. Brug en svamp

Hvis din baby stadig har navlestrengsstubben, så hold dig til enkle svampebade hver dag, så det forbliver tørt og rent. Børnene bliver ikke meget beskidte, med undtagelse af deres bleområde, og under deres hage, hvor spyt har tendens til at gemme sig, så vær opmærksom på disse dele. Du kan springe sæbe over: noget lunkent vand er virkelig alt hvad du behøver.

2. Timing er alt

Planlæg at give din baby et bad maks et par gange om ugen; mere kan være for udtørrende på din babys super bløde hud. Du skal vælge et “sweet spot” tidspunkt på dagen, når din baby er veloplagt og ikke sulten (men ikke lige efter at have spist fordi hun kan kaste op eller spytte). Nogle forældre kan lide at lave et bad om aftenen, cirka en time efter maden, men inden de lægger barnet om natten, fordi det varme vand kan hjælpe barnet med at føle sig døsig og klar til at sove.

3. Tårefri

Babyer behøver ikke en masse sæbe. Men du vil måske bruge lidt på deres hoved hvis de har noget hår. Når du vælger babyens badeprodukter, skal du sørge for at købe shampoo og babyvask, der er tårefri og så mild som muligt. Nogle mødre sværger ved lavendel babysvask, som måske har en beroligende, døsig indvirkning på din lille.

4. Gem shampooing

Hvis du bruger shampoo, så gem det til sidst, så din lille vil ikke ende med at sidde i beskidt vand, som kan tørre; at have vådt hår vil også få babyen til at føle sig koldere, så det er bedst at få hende ud af badet ASAP.

5. Saml dine forsyninger

Før du starter badet, saml alt hvad du behøver og placer det inden for arms længde af ​​babybadekaret. Sørg for, at flaskerne er åbne og klar til at bruge; Det sidste, du ønsker at gøre, er at forsøge at rive sikkerhedsforseglingen af ​​en flaske babyvask, mens du støtter dit nyfødte med en arm.

Du må ej heller forlade din baby i et stort babybadekar, da barnet hurtigt kan drukne eller komme til skade.

6. Ha’ en hjælper

I det mindste til de første par gange skal du rekruttere nogen til, at hjælpe dig under babyens badetid. Da du under ingen omstændigheder kan lade din baby stå uden opsyn i selv den mindste mængde vand, vil en hjælper komme i brug, hvis du skal træde væk fra badet. Plus, hvis du ikke er sikker på, hvordan din baby reagerer på badet, kan det være nyttigt, at have ideer til, hvordan man beroliger et vådt barn.

7. Brug en bademåtte

En våd og sæbefyldt baby er en glat baby. En badepude er til gavn for, at holde din glatte baby på ét sted; Du kan også “fore” din vask eller dit store babybadekar med et håndklæde, der giver en smule varme og komfort.

8. Tjek temperaturen

Dit barn er meget lille, så hun behøver ikke så meget vand. En 2-3 cm er rigeligt, især da du vil lægge din baby ned i babybadekaret. Babyens hud er mere følsom end voksnes, så sørg for at være meget opmærksom på vandtemperaturen, der føles behagelig varm for dig, er sandsynligvis for varmt til dit spædbarn. Test vandet, før du sætter babyen ned med din albue eller indersiden af ​​dit håndled; Vandet skal være varmt, ikke for varmt.

9. Høj rumtemperatur

Overvej at skrue op for varmen, før du lægger din baby i badet. På den måde vil din nyfødte forblive lun, når hun er både ind og ude af vandet, hvilket kan hjælpe med at holde tårerne væk.

10. Forvent nogle tårer

Selvom du måske ikke elsker noget mere end et varmt bad, er din baby mere tilbøjelig til, at se det som endnu en chokerende ny oplevelse, og en som hun måske ikke kan lide meget. Hvis dette er tilfældet, hold badet kort og få hende tørret af og i noget tøj så hurtigt som muligt. Og vær ikke overrasket, hvis der opstår en stor udblæsning af skrig og tårer.

Hele dette skriv er gået på dit barn og hvordan du gør det bedste for dit barn, men skal du gøre noget godt for dig selv, så tag et kig inde på Misslux.dk og forkæl dig selv med en ny lækker BH 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *